Toptan Pike Üreticisi

Küçük Damalı Pike, Büyük Damalı Pike,Petek Pike,Havuzlu Pike,Otel Pikesi

  • 290gr/m² 320gr/m² | 330gr/m² 360gr/m² |
  • 8/1 iplik 8/1 iplik | 16/1 iplik 8/1 iplik | 
  • Pamukpolyester | %100 pamuk |%100 pamuk kumaş
  • Armürlü dokuma düz model | Petek dokuma | Wafle dokuma
  • Beyaz renk ve düz renklerde üretim 
  • İstenilen ölçülerde üretim yapmaktayız.
  • Siparişleriniz için bizlerle iletişime geçiniz
Pike Üretim Tablosu
Pike
Toptan Pike
Toptan Pike
Toptan Pike
Toptan Pike
Toptan Pike
Toptan Pike

Toptan Pike Üreticisi

Karagöz tekstil toptan pike üreticisi olarak, farklı boyut, renk ve dokuma özelliklerinde pike çeşitlerini kullanıcılar ve satıcılar ile buluşturmaktadır. 300 adet üzeri talepler için üretim yapan firmamız hem düz renk hem de desenli pike çeşitleri çalışabilmektedir. Petek ve damalı pike çeşitleri için farklı gramaj ve boyutlarda üretim yapan firmamız hem otel kullanımı için hem de satış amaçlı ürün taleplerini karşılamaktadır. Yoğunlukla bahar ve yaz ayları olmak üzere hemen her mevsim talep gören pike, yatak örtüsü olarak da tercih edilebilmektedir. Canlı ya da pastel renklerin yanı sıra koyu renk seçenekleriyle de dikkat çeken ürünün hem tek kişilik hem de iki kişilik ve king size yataklarda kullanılabilmesi mümkündür. Ürünlerimiz armürlü dokuma yöntemi ile üretilmekte olup 200 gramdan 320 grama kadar değişen yoğunluklarda sunulabilir.

 

Farklı ipliklerin özel tekniklerle birbiri içerisinden geçilerek örüldüğü özel armürlü dokuma tekniğini tekstil ürünlerimizde kalitenin bir temsilcisi olarak uyguluyoruz. Bu dokuma sayesinde pike ve diğer tüm dokumalarda istenilen esnekliği yakalarken yumuşaklık ve konforu da garanti etmiş oluyoruz. Bu özel tekniği en doğru şekilde uygulayarak ürettiğimiz pike modellerinde renk ve desen seçeneği için esneklik sunabiliyoruz. Tam olarak ihtiyacınız olan ölçü, renk ya da ebat için sipariş oluşturarak, kötü sürprizlerle karşılaşmadan, kararlaştırılan teslim tarihinde ürünlere kolayca ve güvenle sahip olabilirsiniz.

 

Dama Desen Pike

Hem klasik hem de modern iç mekan tasarımlarına şıklık kazandıran dama desen pike çeşitleri, farklı renk ve ebat seçenekleri ile üretilebilmektedir. Birbirini takip eden kare kutucukların adeta bir dama tahtası görünümü sunduğu bu özel pike modeli, koltuk örtüsü, battaniye ya da yatak örtüsü olarak kullanılmaya uygundur. Farklı gramajlarda üretilen dama desenli pike siparişlerinizi istediğiniz ebat ve renkler için özelleştirebilirsiniz. Büyük dama desenli pike modelleri ya da küçük dama desenli pike çeşitleri arasından seçiminizi yaparak siparişlerinizi oluşturabilmeniz de mümkün.

 

Düz ya da desenli, beyaz, pastel ya da koyu renk seçenekleri ile üretilen pike modelleri hem ev hem de otel kullanımına uygundur. Kaliteli dokuma ve dikiş ile sunulan pike modellerini yıkama talimatlarına uygun olarak kullandığınızda uzun sezonlar boyunca ilk günkü şıklığını koruyacaktır.  Esnek ve yumuşak yapısı sayesinde konfor sunan pike, bahar ve yaz ayları için tek başına örtü olarak, kış ayları için diz örtüsü ya da yorgan üstü örtü olarak kullanılabilir.

 

Petek Desen Pike

Birbiri ardına sıralanan petek desenlerden oluşan armürlü dokuma tekniğinin kullanıldığı petek desenli pike ürünümüz, iç mekana modern ve estetik bir hava katmaktadır. Bu modeller istenilen renk ve dört farklı boyutta üretilebilmektedir. Hem tek hem de çift kişilik petek desenli pike toplu alımlarınızda, adet miktarına göre uygun fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz. En az 300 adet olmak üzere toplu pike siparişi verebilir, sipariş esnasında size belirtilen teslim tarihinde ürünlerinizi teslim alabilirsiniz. Özellikle yatak ve oturma odalarında kullanılan petek desenli pike modelleri beyaz renk başta olmak üzere pastel ve koyu renklerde üretilebilmektedir. Desenli pike siparişi için satış ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

 

Küçük ya da büyük petek desenli pike çeşitlerimiz, farklı gramajlarda üretilebilmektedir. Daha uygun petek desenli pike fiyatları ile sipariş oluşturabilmek için farklı gramaj, boyut ve renkler tercih edebilirsiniz. Hem ev kullanımı hem de otel kullanımına uygun olan petek desen pike çeşitlerini, yıkama talimatlarına uyarak uzun süreler güvenle kullanabilirsiniz.